Tuinaanleg en tuinonderhoud in Veghel en Gemert

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Veghel en Gemert

Bent u ook toe aan een nieuwe tuinaanleg voor uw tuin in Veghel of Gemert? Fred Langstraat Tuinen zorgt dat uw tuin wordt omgetoverd in een verlengstuk van uw woning.

Daarbij kunnen we ook het tuinonderhoud voor uw tuin in Gemert of Veghel verzorgen.

 

Tuinaanleg Veghel tuinonderhoud Gemert

Tuinaanleg Veghel tuinonderhoud Gemert

 

Heel het jaar door genieten van uw tuin

In ieder seizoen valt er wel wat te genieten in uw tuin. In de lente van al het moois dat groeit en bloeit. In de zomer leeft u bij lekker weer misschien zelfs meer buiten dan binnen. Een barbecue met vrienden en tot laat in de avond genieten van de zwoele zomertemperaturen. Maar ook wanneer de temperaturen dalen en de bomen en planten hun blad verliezen kunt u nog volop genieten van het aanzicht van uw tuin.  

Tuinaanleg Veghel tuinonderhoud Gemert

De mooiste ontwerpen voor uw tuinaanleg in Veghel en Gemert maken we met uw hulp. We gaan graag met u om de tafel zodat we uw wensen, smaak en de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook noteren we de afmetingen van uw tuin en ook niet onbelangrijk, uw beschikbare budget. Vervolgens proberen we deze gegevens en ideeën te vertalen naar een concreet ontwerp.

Tuinonderhoud voor uw tuin in Gemert of Veghel

Ook voor het onderhoud van uw tuin in Gemert of Veghel kunt u bij Fred Langstraat Tuinen terecht. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd keurig uitziet en uw beplanting de benodigde zorg krijgt. Tuinonderhoud duur? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze verrassend betaalbare tarieven. Daarbij draagt goed onderhoud bij aan het voorkomen van onverwachte hoge kosten.

Bel ons op  (06) 29 53 70 63 en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.