Tuinaanleg en tuinonderhoud in Schijndel

Genieten van uw mooie tuin in ieder seizoen, dat is mogelijk met Fred Langstraat Tuinen. Wij verzorgen uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Schijndel. We horen graag wat uw wensen zijn en daarom komen we altijd eerst bij u langs. We onderscheiden onszelf door de persoonlijke aanpak én onze passie voor de natuur en tuinen.

Exclusieve tuinaanleg in Schijndel

Alles is mogelijk bij de tuinaanleg door Fred Langstraat Tuinen in Schijndel.

Misschien gaat u voor een Oosterse of mediterrane stijl, of bent u meer gecharmeerd van een Franse baroktuin? Een heerlijke loungeplek, een pergola, tuinhuis, een prachtige vijver of waterpartijen. Laat ons uw ideeën horen en wij denken met u mee, we kijken naar de beschikbare ruimte en maken een prachtig ontwerp. We kunnen daarbij zorgen voor een complete luxe afwerking doordat we nauw samenwerken met Martens Tuinmeubelen. Voor een impressie neemt u vast een kijkje op de website. http://www.martenstuinmeubelen.nl/

 

Tuinaanleg Schijndel Tuinonderhoud Schijndel

Tuinaanleg Schijndel Tuinonderhoud Schijndel

 

Voordelige tuinaanleg in Schijndel

Tuinaanleg in uw tuin in Schijndel hoeft niet duur te zijn. Voor ieder budget hebben we een oplossing en kunnen we een mooi ontwerp maken. Want iedereen wil toch kunnen genieten van een fijne, mooie tuin? In het persoonlijke gesprek is het budget dan ook één van de bepalende factoren.Vervolgens gaan we aan de slag met een ontwerp.

Tuinonderhoud Schijndel

Uw tuin is dynamisch en verandert continu. In de lente groeien planten, heggen en bomen als kool, door een ruime hoeveelheid regen en zon. In de zomer kunnen bloemen, planten en bladeren dor worden door droogte, in de herfst en winter lijkt er soms weinig over te blijven van uw beplanting. Fred Langstraat heeft ruim 25 jaar ervaring in het onderhoud van tuinen en beplanting gedurende alle seizoenen.

Bel ons op  (06) 29 53 70 63 en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.