Tuinaanleg en tuinonderhoud in Eindhoven

Tuinontwerp en advies

Is uw tuin toe aan een metamorfose en wilt u advies over een nieuwe indeling, beplanting, beschutting of tuinaanleg in Eindhoven? Bij Fred Langstraat Tuinen bent u aan het juiste adres. Wij maken voor u een tuinontwerp en advies op maat. Dit doe we door eerst een persoonlijk gesprek met u aan te gaan, zodat we op de hoogte zijn van uw wensen. We checken dan meteen de afmetingen van uw tuin en we kijken hoe uw tuin zo optimaal mogelijk te benutten is. Zo observeren we ook de zon schaduw verhouding ten opzichte van uw tuin, in verband met de plaatsing van een terras en bepaalde soorten beplanting. Vervolgens gaat ons eigen ontwerpbureau aan de slag met de tekeningen.

 

Tuinaanleg Eindhoven / Tuinonderhoud Eindhoven

Tuinaanleg Eindhoven / Tuinonderhoud Eindhoven

 

Tuinaanleg in Eindhoven

Wanneer de tekening voor de tuinaanleg voor uw tuin in Eindhoven door u akkoord zijn bevonden gaan we aan de slag met bijvoorbeeld:

  • Terrassen en vlonders
  • Creëren van een loungeplek
  • Vijver en waterpartijen
  • Tuinhuis en pergola
  • Een ‘Nul op de meter tuin’

 

Een ‘nul op meter tuin’ betekent dat het doel is om op jaarbasis geen energie te gebruiken voor uw tuin. Zeker wanneer u een vijver, zwembad, jacuzzi of andere energie slurpende elementen in uw tuin heeft kunt u hiermee veel besparen. Zo vervangen we verlichting in uw tuin door LED lampen en wordt er energie opgewekt door middel van zonnepanelen. De PVT zonneboiler is een combinatie oplossing, energie wordt opgewekt en tegelijkertijd wordt de hierbij vrijgekomen warmte benut.

Tuinaanleg Eindhoven Tuinonderhoud Eindhoven

Wanneer u een mooie tuin heeft wilt u deze natuurlijk ook in die staat houden. Uw tuin is immers het verlengstuk van uw woning. Voor tuinonderhoud in Eindhoven kunt u ook bij Fred Langstraat Tuinen terecht. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinonderhoud bent u altijd verzekerd van een prachtig onderhouden tuin.

Wanneer u denkt dat u voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eindhoven de hoofdprijs betaalt, dit zou u wel eens kunnen verrassen, wij hebben namelijk voor ieder budget diensten op maat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies. (06) 29 53 70 63.