Tuinaanleg Geldrop en Deurne

Fred Langstraat Tuinen verzorgt uw complete tuinaanleg in Geldrop of Deurne. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven en gemeenten.

Tuinaanleg in Geldrop of Deurne, daar geniet u het hele jaar van

Vindt u het ook niet zonde dat de tuin er in de lente meestal veel mooier uitziet dan in de winter? Natuurlijk groeit en bloeit alles in die periode veel meer, maar ook in de winter kunt u genieten van uw tuin. Zo verzorgen wij de tuinaanleg in uw tuin in Geldrop of deurne waarbij we een goede combinatie maken van planten, struiken en bomen met verschillende bloeiperiodes en wintergroenheid.  Ook kunnen we u adviseren op het gebied van onderhoudsvrije materialen, die het gehele jaar mooi blijven en bestand zijn tegen lage temperaturen, regenval en vorst.

 

tuinaanleg geldrop deurne

tuinaanleg geldrop deurne

 

Exclusieve tuinaanleg Geldrop Deurne naar uw smaak

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning. Wanneer uw huis helemaal naar uw smaak is ingericht, dan kan uw tuin toch niet achterblijven?

Stelt u zich eens voor, het is zomer, de dagen zijn lang, op welke manier zou u dan na een zware werkdag ‘s avonds nog lekker van uw tuin willen genieten? Misschien wilt u in een prachtige loungehoek een kop koffie drinken, of uw kinderen zien spelen op het gazon, of vindt u het ontspannend om bezig te zijn met het verzorgen van uw vijver. Door middel van een persoonlijk gesprek leren we u beter kennen, zodat we het ontwerp van uw exclusieve tuin helemaal op uw levensstijl kunnen aanpassen.

De een houdt van een Oosterse tuin, de ander toch meer van een mediterrane tuin met olijfbomen of een Franse baroktuin met sierlijke vormen en prachtige bloemperken. Wat uw stijl ook is, Fred Langstraat Tuinen creëert voor u de perfecte tuin. Voor het meubileren van uw tuin werken we nauw samen met Martens meubelen. http://www.martenstuinmeubelen.nl/

Duurzaam

Voor een exclusieve luxe tuin is vaak meer energie nodig. Bijvoorbeeld voor verlichting, het filtersysteem van uw zwembad of vijver, het opwarmen van een jacuzzi of sauna. Fred Langstraat Tuinen biedt de mogelijkheid tot het aanleggen van een ‘nul op de meter tuin’. Dit houdt in dat u op jaarbasis geen stroom gebruikt voor uw tuin. Dit kan bereikt worden door zonnepanelen te installeren. Met de PVT zonneboiler wekt u zelf energie op én gebruikt u tegelijkertijd de vrijgekomen warmte voor andere toepassingen.

Wilt u meer weten over tuinaanleg in Geldrop en Deurne? Of over de mogelijkheden van een exclusieve, duurzame tuin? Bel naar (06) 29 53 70 63.