Ervaren hoveniersbedrijf in Brabant

Fred Langstraat Tuinen is een van de meest ervaren en allround hoveniersbedrijven in Brabant. Met 25 jaar ervaring op het gebied van diverse hovenierswerkzaamheden hebben we mooie projecten mogen uitvoeren en een trouw klantenbestand opgebouwd. We bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en gemeenten aan.

Een betaalbaar hoveniersbedrijf in Brabant

Fred Langstraat Tuinen is uw hoveniersbedrijf in Brabant voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud op maat. Dat een hoveniersbedrijf niet duur hoeft te zijn bewijst Fred Langstraten Tuinen door het vinden van mogelijkheden binnen ieder budget. We willen een fijne tuin voor iedereen bereikbaar maken.

 

Hoveniersbedrijven Brabant

Hoveniersbedrijven Brabant

 

Hoveniersbedrijven Brabant

We gaan persoonlijk met u rond de keukentafel zitten om uw wensen te bespreken. Welke uitstraling, sfeer en elementen u graag wilt creƫren in de tuin, welke materialen u mooi vindt en wat uw budget en ruimte hiervoor is. Vervolgens gaan wij samen met ons eigen ontwerpbureau naar de tekentafel en komen we bij u terug met een ontwerpvoorstel.

Tuinaanleg en onderhoud

Bij tuinaanleg kunt u denken aan het aanleggen van terrassen en paden, complete beplanting, aanleggen van een gazon, realiseren van een vijver of het maken van een pergola. Wanneer u een gebrek aan tijd of groene vingers heeft, dan kunt u er altijd voor kiezen om alle onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin te laten uitvoeren door Fred Langstraat Tuinen. Wij weten wat er per seizoen moet gebeuren om uw tuin weelderig en gezond te houden.

Wilt u een offerte of advies op maat van een van de meest ervaren hoveniersbedrijven in Brabant? Bel dan naar Fred Langstraat Tuinen (06) 29 53 70 63