De meest exclusieve tuinontwerpen

De meest exclusieve tuinontwerpen

Wie droomt er nu niet van een tuin waarin u helemaal tot rust kunt komen? Waarin u weg kunt dromen of u kunt onderdompelen in luxe alsof u op vakantie bent. Dat kan, want Fred Langstraat Tuinen is gespecialiseerd in het creëren van exclusieve tuinontwerpen en het aanleggen daarvan. Graag horen we van u persoonlijk welke sfeer en uitstraling u in gedachten heeft voor uw tuin.

 

Exclusieve tuinontwerpen

Exclusieve tuinontwerpen

 

Exclusieve tuinontwerpen

We hebben ter inspiratie een aantal exclusieve tuinontwerpen uitgelicht.

De scandinavische tuin

Minimalistisch, maar zeker niet saai. Neutrale kleuren en strakke lijnen worden voor een speels effect afgewisseld met kleurrijke wilde bloemenperken, frisse groene vlakken en warme houten elementen.

 

De Oosterse tuin

Deze tuin kenmerkt zich door balans, maar van origine ook door het ontbreken van symmetrie. Er wordt veel gebruik gemaakt van grind, water, mossen en bamboe. Te midden van dit alles mag water zeker niet ontbreken in de Oosterse tuin. Wat dacht u van een vijver, of een kabbelende waterpartij. Ontspannen kunt u gegarandeerd.

 

De mediterrane tuin

U waant zich in Italië of Griekenland. Zandkleur en terracotta worden gecombineerd met kleurrijke dessins. Steen en rotsachtige elementen geven de tuin de mediterrane sfeer samen met kruidenplanten als lavendel en rozemarijn. En tot slot is de olijfboom natuurlijk hét kenmerk van de mediterrane tuin.

 

Vakantiegevoel in eigen tuin

Zet het zomervakantie gevoel gewoon door! In uw Ibiza tuin heeft u altijd vakantie. Kenmerkend is het gebruik van lichte tinten als wit, zandkleur en whitewash houten planken. Voor een bohemian touch voegt u kleurrijke etnische patronen toe. De beplanting is soms weelderig, met druivenranken en soms minimalistisch met een palmboom of wat cactussen.

Ook voor bedrijven

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven leggen we exclusieve tuinen aan. Een fijne, luxe tuin nodigt uw werknemers uit om lekker naar buiten te gaan in de pauze en nieuwe energie te inspiratie op te doen. Buiten wandelen is immers gezond en verlaagt stress.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het maken van een exclusief tuinontwerp? Neem contact met ons op via telefoonnummer (06) 29 53 70 63.